"Opi tuntemaan API  -asiakkaasi"

Podcast sarja syväluotaa API -talous 101 -kirjassa tiiviisti mutta silti pinnallisesti käsiteltyjä kehittäjä-yritys aiheita kuten kehittäjäkokemus, portaali ja business to developer markkinointi. Kursailematonta ja suoraa puhetta API -taloudesta kehittäjien näkökulmasta!

Vieraina APIen kuluttajien ja tuottajien aatelia.

Ota seurantaan käyttämäsi sovelluksen kautta

Valitse tiesi API -talouteen

Opi tuntemaan API -asiakkaasi podcastit iTunes palvelussa kuvake
the-podcast-app-logo.png
google-play-logo.png
pocket-casts.png
Opi tuntemaan API -asiakkaasi podcastit Soundcloud palvelussa
castbox-logo.png
blubbry.png
Opi tuntemaan API -asiakkaasi podcastit RSS feedinä Soundcloud palvelusta

API-talous asiakkaiden silmin ja sanoin podcast -sarjana

Kehittäjät ovat API -talouden ykkösasiakkaita ja asiakas edellä syntyy hyvää tulosta ja enemmän myyntiä. Vaikka kehittäjät ovatkin ykköskohderyhmä, on syytä huomioida myös managerit ja muu päättäjäkerros.Opi tuntemaan rajapintojesi (API) asiakaskunnan mietteet ja odotukset kuuntelemalla podcasteja.

Kahden viikon välein

Uusi jakso kahden viikon välein joka tiistai alkaen 28.8.2018. Jaksot ja keskustelu aiheesta löytyy Twitteristä #apitalouspodcast avulla.

Podcast -sarja on sinun API-keittiö. REST on hiiliteräksinen japanilainen veitsi, SOAP raskaansarjan lihamylly, GraphQL kuin kaiken vatkaava monitoimikone. Miten nämä yhdistetään myyväksi paketiksi? Se selviää podcasteja kuuntelemalla!

 

Miksi podcast eikä tubetus?

Podcast kulkee mukana työmatkalla, lenkillä, kokatessa, kuntosalilla, siivotessa tai vaikka matkustaessa. 

API-talous 101 -kirja tuli elokuussa 2018 painosta ja leviää parhaillaan ympäri maata. Fakta on että kirja on “vain” johdatus aiheeseen. Kaikkea haluttua siihen ei  saatu mukaan ja toisaalta API -talous menee eteenpäin koko ajan. Tästä syystä podcast sarja, jossa syvennytään kirjassa esiintyviin aiheisiin ja kuullaan vieraina alan asiantuntijoita.

Vieraina on kehittäjähenkisiä ammattilaisia. Joillekin meistä paistattelu omalla naamalla videoilla on kiusallista ja epämukavaa. Äänen antaminen sen sijaan madaltaa kynnystä osallistua. Pääasia on että asia tulee kuulluksi ja käyttöön. Siksi podcast.

Laadukasta sisältöä API -taloudesta

Hyvä podcast on ytimekäs, selkeä, sopivan pituinen, äänenlaadultaan riittävän hyvä, sisältö on kiinnostavaa sekä kuuntelijoiden kysymyksiä esiin nostavat aiheet. Lähes kaikkeen pystymme tässä podcast -sarjassa vastaamaan 100%:sti. Kuitenkaan kaikki kuumat API -talouden persoonat eivät asu (vielä) Tampereella, joten osa jaksoista on tehtävä online välineillä. Tämä tulee väistämättä kuulumaan joidenkin jaksojen äänenlaadussa. 

Alustana käytetään Soundcloudia (https://soundcloud.com/apitalisti), mutta jaksot löytyvät myös muun muuassa iTunes palvelusta.

itunes palvelusta

itunes.png

soundcloud RSS

soundcloud-rss.png

Twitterissä

#apitalouspodcast

twitter-with-hashtag-apitalouspodcast.pn

Ei puristeta mikrofonia

Mitä enemmän laitatte itseänne likoon, sitä enemmän Suomi viisastuu API -talouden asioissa. Tai kuten Risto Siilasmaa sanoi "Jalosta himosi oppia ja yritä tartuttaa muutkin samaan tautiin."

Ei kannata jännittää podcastisssa esiintymistä. Ote on rento ja letkeä - ei puristeta mikrofonia. Sovimme vieraan kanssa etukäteen päivän aiheen. Aihe voi olla lause tai idea, jonka vieras kokee tärkeäksi.

Formaatti on hyvin suoraviivainen:

  1. Alkuun pätkä tekstiä API -talous 101 -kirjasta päivän aiheeseen liittyen. Toimii johdatuksena.

  2. Sinun kanssa aiheesta keskustelua

Ota yhteyttä mikäli haluat päästä mukaan tai jos tapahtumasi kaipaa puhujaa.

 

  • Twitter (@kyyberi) toimii ehkä parhaiten kontaktina.

  • Toisena vaihtoehtona LinkedIn.

  • Toki aina voi soittaa +358 40 5359066

  • Tai käytä alla olevaa lomaketta

©2018 by apitalisti
 

Yhteystiedot

Brändit

Apitalist is registered trademark of APInf Ltd

APIOps is registered trademark of Osaango Ltd and APInf Ltd

Tilaa kirja

API -talous 101 -kirja Alma Talent kaupassa!

Podcast

"Opi tuntemaan API -asiakkaasi" podcast -sarja

Lue lisää!